Online begeleiding

Online begeleiding?

Online voedingsadvies voor wie dat wil, praktisch als je niet naar de praktijk kunt komen bijvoorbeeld door reistijd of verblijf in het buitenland of omdat je online begeleiding gewoon prettiger vindt. Thuis achter je computer, laptop, tablet of mobiel kunnen wij je op afstand begeleiden. Een combinatie van online begeleiding met afspraken op de praktijk is ook mogelijk.

Hoe werkt het?

Je spreekt onze diëtist via beeldbellen. Voorafgaand aan elke afspraak ontvang je via e-mail een link naar ons programma. Op de afgesproken dag en tijd klik je op de link en zie en hoor je de diëtist.

Aan de hand van een online consult worden je wensen en doelen besproken en kijken we gezamenlijk waar jouw winstpunten liggen en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Je kunt van ons oefeningen ontvangen die je zelf kan uitvoeren. Ook ontvang je praktische documenten ter ondersteuning van de besproken adviezen.

Vergoeding?

Net als de afspraken op de praktijk vallen deze afspraken onder de vergoeding dieetadvisering in de basisverzekering. Let op, er kan wel verrekening met het eigen risico plaatsvinden. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je soms nog recht op extra vergoeding, check hiervoor je polis.

Hoe maak ik een afspraak voor een online consult?

Je neemt contact op met onze praktijk via mail, telefonisch of whatsapp! Geef aan dat je graag online-begeleid wilt worden. Er wordt vervolgens een afspraak ingepland bij een van onze diëtisten.